Skip to main content

Kabinepersonale hos Airseven

Airseven’s kabinepersonale er med ombord, for at sikre passagerernes sikkerhed – og træde til i en given nødsituation. De er uddannet i sikkerhed- og nødprocedurer, førstehjælp, service og meget mere. De er løsnings- og detaljeorienterede, behagelige og nærværende – og så er de både fysisk- og psykisk stærke!

Kabinepersonalet hos Airseven er gode til at håndtere mange forskellige typer mennesker og til, at accepterer hinandens forskelligheder – da de godt ved, at netop dét er med til at differentiere virksomheden fra andre luftfartsselskaber – og at det desuden sikre en exceptionel kundeoplevelse.

Men så kom der en kammerat, som var startet i Airseven og fortalte lidt om den måde man er ansat på - og det kunne jeg godt se mig selv i. Den livsstil var jeg nok ikke helt færdig med alligevel. Så da muligheden kom for at flyve for Airseven, så åbnede det op for noget. Det har givet livskvalitet og livsværdi for mig.

Kabinebesætningsmedlem i Airseven

Jeg elsker virkelig mit job! At være en del af kabinepersonalet hos Airseven er ikke kun et job for mig, men et sted hvor fællesskab, tillid, omsorg og kommunikation finder sted.

Kabinebesætningsmedlem i Airseven

Airseven er, efter min opfattelse, en virksomhed og en familie som lytter til en og ser ens egenskaber som en investering.

Kabinebesætningsmedlem i Airseven

Jeg søgte jobbet hos Airseven, fordi det tiltalte mig at være cabin crew i en dansk virksomhed med danske værdier – og fordi jeg søgte et job, som ser de samme visioner som jeg selv gør – og at en virksomhed går op i arbejdsmiljø, og hvor medarbejderen og kundeoplevelsen går hånd i hånd.

Kabinebesætningsmedlem i Airseven

Selvfølgelig er det en drøm og en ambition at Airseven vokser og bliver større, men selv i dag, er der ikke langt fra chefen til medarbejderen. Dengang vi var helt nye, der fik vi også af vide at du som ny har lige så meget indflydelse, som hende der har været i branchen i 35 år.

Kabinebesætningsmedlem i Airseven