Skip to main content

CHARTER ADHOC ACMI Til dit behov

CHARTER, AD-HOC OG ACMI

FERIECHARTER

Hos mange rejsearrangører er længere charteraftaler med flyselskaber en grundlæggende bestanddel af selskabets pakkerejser. Hos Airseven er det ambitionen at være en attraktiv og relevant spiller i dette marked.

Hvis du arbejder med produktudvikling indenfor rejsebranchen og har spørgsmål eller ideer, du vil vende med os, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

 

AD-HOC CHARTER

Et spændende marked er flyvning for større grupper til særlige begivenheder eller opgaver. Eksempler kunne være: Internationale sportsbegivenheder, kulturarrangementer, messer, konferencer og kongresser. Der kunne også være tale om udskiftning af større grupper af medarbejdere i f.eks. shipping- og byggebranchen, eller måske virksomheden skal gennemføre en større fejring- eller teambuilding aktivitet med deltagelse af folk fra flere lande.

Fælles for denne type opgave er, at det ofte vil være meget fordelagtigt fuldstændigt at kunne bestemme sin egen rejserute, tidstabel og catering. Det giver mulighed for at strikke den tur sammen som passer til egne ønsker.

Hvis du sidder med en god idé, hører vi meget gerne fra dig på [email protected]

 

ACMI FLYVNING

Airseven vil – som alle andre i charterflymarkedet – have mest trafik i sommermånederne og week-enderne, hvor feriegæster foretrækker at rejse. Derfor er det naturligt for os at sælge kapacitet på ACMI-vilkår til ruteflyselskaber uden for højsæsonen og på hverdage.

Hvis du vil høre mere om Airsevens trafikprogram og muligheder for at stille op til ACMI-opgaver, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os på [email protected]