Skip to main content

Pilot hos Airseven

Piloterne i Airseven, er først og fremmest med til at sørge for sikkerheden for passagerer, personale og materiel. Da operationen favner bredt, lige fra helt almindelige charter-flyvninger, til privatchartrede ture med sportshold, er der brug for at være både omstillingsparat og fleksibel. I så dynamisk og alsidig en operation, er det sjældent at to dage er ens, så det stiller store krav til den enkelte pilot, både når det gælder teamwork og engagement.

Derfor gør den løbende træning og udvikling, udført i samarbejde med Airsevens dygtige skoleafdeling, at alle piloter altid er både robuste og kompetente nok til at klare enhver udfordring. Da passagerernes oplevelse betyder enormt meget i Airseven, er alle piloter opmærksomme på at give dem, en så god oplevelse som overhovedet muligt, for de skulle helst have lyst til at komme igen.

Vi er et mindre selskab, hvor vi alle kender hinanden, og derfor syntes jeg personligt at det er meget vigtigt at man kan gøre en forskel – med det man kan bidrage med. Særligt i forhold til fællesskabet og til at få opgaven løst. Det er ikke kun mig - det er os alle sammen der har den holdning.

Pilot i Airseven

Den anden ting der gør at jeg også godt kan lide at være i Airseven er fagligheden. Her er en god blanding af rutineopgaver, altså charterflights og så specialflights […] Nu har jeg været i branchen i mange år, og jeg syntes stadig at det er godt at blive udfordret på fagligheden – og det bliver man i Airseven. Det er også med til at motivere på tilfredshedsskalaen.

Pilot i Airseven

Der er utrolig højt til loftet i Airseven – og ikke ret langt til toppen, altså ledelsen. Ledelsen, de er altid lette at komme i kontakt med hvis man står og har brug for dem. Faktisk så føler man altid at man har deres opbakning. Det er rigtig vigtigt!

Pilot i Airseven

Så syntes jeg, det adskiller sig meget i den måde, særligt ledelsen, forholder sig til de ansatte på. Det samme gælder også den måde vi er overfor hinanden som kollegaer. Jeg kan rigtig gode lide at der er en god atmosfære, uden at det nødvendigvis behøver at være alt for formelt.

Pilot i Airseven

Jeg er superglad for at være ansat i Airseven. Jeg kan godt lidt at man har frihed under ansvar og det syntes jeg at jeg har fuldt ud. […] så længe jeg passer min del af arbejdsbordet, så er der fuld tillid til det jeg går og laver fra firmaets side og det syntes jeg er virkelig fedt!

Pilot i Airseven

Man kan virkelig, som enkeltperson, gøre en forskel når man møder seks mand stærk op på arbejde. Alle har deres egen personlighed, men alligevel er alle også åbne for at få dagen til at gå, på en så god måde, som overhoved muligt

Pilot i Airseven

Jeg syntes at der i Airseven er en afslappet atmosfære og der er en rigtig god omgangstone – og man føler aldrig man henvender sig forgæves

Pilot i Airseven

Jeg spilder aldrig en chance for at fortælle om, hvor fedt et job vi har – og hvor godt et selskab det er. Det er ikke noget jeg bare lige sidder og finder på. Det er faktisk som det er. Jeg kan rigtig godt lide selskabet

Pilot i Airseven