Om os

 

Ambitionen med Airseven er at skabe et dansk flyselskab kendetegnet ved fleksibel tilgang til produktet og et særdeles konkurrencedygtigt omkostningsniveau.

Selskabet blev stiftet i 2020 en række meget erfarne branchefolk, alle med baggrund i den danske luftfart og rejsebranche.

Selskabet råder over tre Boeing 737-400 fly indrettet med 168 passagersæder, Alle med nyistandsatte kabiner

Forretningen består af tre elementer: Feriecharter, ad-hoc charter samt ACMI. Se mere under Flyvninger
 
Airseven flyver under Copenhagen AirTaxi’s driftstilladelse. Copenhagen AirTaxi har drevet luftfartsvirksomhed siden 1961 og har over årene opbygget en solid erfaring i drift og vedligeholdelse af fly.
 
Primo Tours Gruppen, der er en markant spiller på det danske chartermarked, er hovedinvestor i Airseven. 
 

 

Bestyrelsen består af:

 

Ole Hedemann, Bestyrelsesformand.

Ole Hedemann, har en baggrund som statsautoriseret revisor med betydelig erfaring fra luftfartsbranchen (som revisor for Maersk Air, Sterling Airlines, Jettime og Thomas Cook Scandinavia, Novia, Menzies, Brændstoflageret og Airport Coordination Denmark).

 

Bjarke Hansen, aktionær og bestyrelsesmedlem.

Bjarke Hansen har de sidste 11 år været ejer og direktør for Primo Tours Gruppen, der omfatter selskaberne Primo Tours, Aarhus Charter, SunCharter samt Verdn. Samlet set havde koncernen sidste år knap 100.000 chartergæster.

 

Carsten Jensen, aktionær og bestyrelsesmedlem.

Carsten Jensen er ingeniør og ejer af en større produktionsvirksomhed. Han har i den forbindelse stor erfaring med opstartsvirksomhed og er derudover uddannet trafikpilot med tidligere erfaring fra blandt andet Maersk Air og Sterling.

 

Klaus Ren, aktionær og administrerende direktør.

Klaus Ren har mere end 35 års erfaring fra luftfartsbranchen og har blandt andet haft en række ledende stillinger i Maersk Air og Jet Time.

 

Jimmy Arly Larsen, aktionær og bestyrelsesmedlem.

Jimmy Arly Larsen er i tredjegeneration del af det familieejede firma Copenhagen AirTaxi, hvor han har funktion som Director Flight Operations og har stor erfaring som pilot på en lang række forskellige fly.