Om os

 

Ambitionen med Airseven er at skabe et dansk flyselskab kendetegnet ved højt serviceniveau, en innovativ og fleksibel tilgang til produktet og et særdeles konkurrencedygtigt omkostningsniveau.

Selskabet er stiftet af en række meget erfarne branchefolk, alle med baggrund i den danske luftfart og rejsebranche.

Selskabet råder fra starten over to Boeing 737-400 fly indrettet med 168 passagersæder, begge med nyistandsatte kabiner

Forretningen vil bestå af tre elementer: Feriecharter, ad-hoc charter samt ACMI. Se mere under Flyvninger
 
Airseven flyver under Copenhagen AirTaxi’s driftstilladelse. Copenhagen AirTaxi har drevet luftfartsvirksomhed siden 1961 og har over årene opbygget en solid erfaring i drift og vedligeholdelse af fly.
 
Primo Tours Gruppen, der er en markant spiller på det danske chartermarked, er hovedinvestor i Airseven. 
 
Airseven har fra staren skabt cirka 60 arbejdspladser og i løbet af 2021 forvenets yderlig ansættelse. Dertil skaber vores aktivitet et tilsvarende antal hos leverandører og underleverandører.
 

 

Bestyrelsen består af:

Bjarke Hansen, bestyrelsesformand. 

Bjarke Hansen har de sidste 11 år været ejer og direktør for Primo Tours Gruppen, der omfatter selskaberne Primo Tours, Aarhus Charter, SunCharter samt Verdn. Samlet set havde koncernen sidste år knap 100.000 chartergæster.

 

Carsten Jensen, aktionær og bestyrelsesmedlem.

Carsten Jensen er ingeniør og ejer af en større produktionsvirksomhed. Han har i den forbindelse stor erfaring med opstartsvirksomhed og er derudover uddannet trafikpilot med tidligere erfaring fra blandt andet Maersk Air og Sterling.

 

Klaus Ren, aktionær og administrerende direktør.

Klaus Ren har mere end 35 års erfaring fra luftfartsbranchen og har blandt andet haft en række ledende stillinger i Maersk Air og Jet Time.

 

Jimmy Arly Larsen, aktionær og bestyrelsesmedlem.

Jimmy Arly Larsen er i tredjegeneration del af det familieejede firma Copenhagen AirTaxi, hvor han har funktion som Director Flight Operations og har stor erfaring som pilot på en lang række forskellige fly.